Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

martes, 27 de julio de 2010

CAS BERGANTET – SON SEGUI dimarts 27 juliol.

Desprès de bastants dies sense tocar la MTB, en moyos ha considerat que avui podria fer la seva primera sortida. La volta tenia que ser suau, no en km, que na fet ja bastants amb la de carretera, sino suau de recorregut, es adir sense massa sotrots o impactes. Aixi li hem proposat dues baixadetes per pistes suaus, una desde cas bergantet i l’altre desde son Segui.
Fran, Torner ( que poc a poc torna ala normalitat), Moyos,bihel i un servidor, Mapes, hem sortit de ciutat, cap a bunyola per els camins des rafalot i caubet, per enfilar-mos per asfalt fins a cas bergantet, d’allà baixada entrant en es cabas d’on hem sortit per son torrella.

Per anar agafant caminois i pistes fins arribar al puig de son segui. Avui el segon objectiu era fer una pujada llarga de plat petit preparatoria de les pujades eternes que ens trobarem al mont blanc, així hem pujat pel tirany que va arran de la partió d’aquesta magnifica finca fins arribar a l’ermita.

D’allà baixada, damunt cotons, fins a Portol, aturada a refrigerar-nos una mica a ca els meus pares i tornada cap a ciutat per el paradís del urbanisme il·legal, son orlandis / son ametller. Així li hem ensenyat a franc com es pot entrar a ciutat tranquil·lament, sense passar per cap control policial dels que es posen a les principals carreteres d’entrada quan diuen que la ciutat esta blindada.
60 km i 790 mt de desnivell