Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

sábado, 27 de febrero de 2010

La Diàspora, qdd amb els bous bufats y salida antisocial

Avui dispersió del poble sectari arreu del mon, uns seguint el nostre Moises Moyos hem creuat la mar roja i ens hem integrat dins la gran família biker de Mallorca, els altres han anat erràtics per els voltants de Palma. Com que la historia que passà a la bíblia es la de Moises, aquí narrarem els fets del que seguiren en Moyos. Cinc érem físicament, Moyos, Fran, Rol, Budoll i Mapes, mes en Pep Gomila com a representant dels sparrings, el sèptim estava en el record, ja que avui hagués complit 41 anys si no ens hagués deixat aquell fatídic 8 de Juliol de 2007, la seva germana el seu cunyat i la seva neboda ens ho han recordat quan els hem trobat al coll de sa creu.


Be tal com havíem quedat, a les 8 érem a la benzinera i d’allà cap el camp de son moix on els 112 bikers d’arreu de Mallorca s’estaven preparant . Bon rotllo, foto de grup, allà en Rol li demanaven com anava el tema del judici per la seva traicio, i ala fi, partim cap els collegis i son muntaner, allà ens hem ficat per un tirany que va per dins el pinar ja que a la pista principal i feien una síquia, rodona, carril bici de Gènova, i pujada a na burguesa per el camí vell,a la pujada algun comentari com “cuidado que vienen los de la secta, los pro que hacen salidas de mas de 100 km” , reagrupament al restaurant i fins el coll dels pastors, allà ens hem trobat en richard y els germans Navarro ( els de les motos de son oliva, que abans anaven en nosaltres), en Lorenzo encara segueix anant amb en alcovendas qualque vegada.


Camí del mirador de n’alzamora, en moyos s’aturat a fer fotos, i s’ha quedat penjat, i es veu que desprès a pinxat. Reagrupament al coll de sa creu amb un bon avituallament, amb pa i sobrassada, pastes i refrescs.


Allà es veu que hem començat sense que els organitzadors haguessin partit i per això hi ha hagut moltes variacions, jo que anava per el mig he seguit a un grup que no ha passat per l’esbaldrec de la paret de son vida, com sempre sabia segur que no era per allà, però he seguit el manat, i el manat ha arribat a les antenes de son vida i hem tingut que botar les barreres, la lliçó estava apresa, ara no sabia si estava per davant o darrera, però he seguit, ( no com a una transcatalunya) avui ha resultat que havia quedat al davant de tots, coll den marill, i cami empedrat de puigpunyent cap el cementeri, baixant m’han passat en rol i en fran, que desprès han tingut avaria a les pastilles de freno, reparació d’urgència i hem continuat, per arribar a son puig, mentre en moyos i en Joan es veu que m’esperaven per allà dalt, al final reagrupament i els sectaris desprès de despedir-nos ens hem anat a prendre un cervesseta al forn de sa vileta.
Bona surtideta, social, i sobretot enhora bona als organitzadors que ens han convidat a 112 bikers de franc. 30 km y 710 m de desnivel



sortida asocial per VP

Salida a las 8.30 desde la gasolinera Pere, Biel, Gerard, Sergi, Jon Ander, Tijeras y VP. ¿Donde vamos? VP propone hacer un tramo nuevo que investigo-limpio el domingo pasado, consiguiendo quorum, iniciamos la salida direccion Bunyoli, Pouet y una vez en es Coll des Cards nos desviamos a la izda hacia la Font den Vic bajada muy bonita y que una vez limpiada por la Secta seria ciclable en el 100%, ahora casi lo es, VP lo ha intentado y ha salido por las orejas (sin consecuencias), la fuente preciosa, lastima de la verja, Desde El Delme bajamos por una pista de cemento hasta la ctra. de Puigpunyen e intentamos la conexion desde Son Pont a Son Roca: no lo conseguimos por lo que decidimos subir por la pista de siempre de Son Roca, que nos ha resultado mas facil de lo que pensabamos, una vez en la barrera en lugar de seguir por donde siempre tiramos hacia la izda. rodeando Son Roca por atras intentando hallar la conexion hacia Son Pont, los perros delatan nuestra presencia y con el temor de ser echados de malas maneras, hacemos algun intento pero no lo conseguirmos, por lo que conectamos por atras con la pista de siempre y bajamos hacia Sa taulera (bajada preciosa).


Una vez en Sa Taulera Sergi y Jon Ander nos abandonan por obligaciones familiares, los restantes con ganas de mas decidimos subir hacia Sobremunt por la subida pestosa de asfalto, encontramos varios coches aparcados en el inicio del Bike Park. Una vez en Sobremunt proximo destino ermita de Maristela. Pere en el primer tramo consigue su primer "0" "Pere no cambies de Bicicleta". No nos cansaremos de hacer este tramo, hoy ha sido una gozada. En Son Ferra Tijeras nos abandona y se va hacia Sta. Maria, el resto regresamos via Son Malferit, Sarria teniendo el detalle de dejar a VP en la puerta de su casa a las 2.30
Total: 52 kms y 1500 m. de desnivel, con gran diversion.

No hay comentarios: