Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

miércoles, 7 de abril de 2010

na burguesa.i altres sortides martes 6/04/10

cronica by toni radon.

Avui horabaixa un nombrós grup de sectaris format per en Fernando alies "es 1430" (pel seu llum multifaro) i jo alies "en còlic de panades" hem sortit cap Establimets i coll d'es Tords per pujar per la pista de la rejilla cap a la serra d'en Merill i direcció Coll de Sa Creu. Tiranyet cap als caçadors i baixada cap a la pista militar. Baixada cap a na Baiana per veure com està el tema. En un moment som avall i dins el torrent només es poden fer petits trams d'un parell de metres amb perill de clavar roda dins els sotracs. Començem la pujada amb l'optimise de fer un zero,i efectivament zero, zero metros damunt la bicicleta. Tota la part d'abaix patejant i la ziga zaga de dalt un tura i arranca ja que el pendent comanda i si no els arbres caiguts. Al manco a servit perquè en Fernando ho conegui. Queda clar, doncs, que és una ruta de davallada. Pista cap avall, Bonanova, Bellver i cap a casa. Total 2h.3/4, ni idea del desnivell i ni idea dels kilómetres, però les cames ens han fet mal.

Por otra parte los que tenian vacaciones, es decir fran, vp i mapes han salido a investigar por su cuenta, VP preparando una nueva ruta por sus lares, de cala d'or ampliados ahora hasta san salvador i son negre y Mapes preparando el pancaritat tambien un poco por todo, manaclot, san salvador, montesion...
Aunque no se vea mucho, aqui hay un esquema de lo que sera el pancaritat, faltan las puntas de los puigs, y la vuelta desde llucmajor por son mandivia.

Mientras Fran, que ya padece la enfermedad de la bicimania, no ha podido estar sin montar durante unos dias, aunque estubiera por finlandia.

No hay comentarios: