Este blog pretende ser el diario resumen de las salidas y viajes de sectamtb
Un grupo de mtbikers de Mallorca.

jueves, 3 de marzo de 2016

Dissabte 27 de febrer. Valldemossa-Raixa i prest a casa.


Dissabte sota mínims aquest. Deu ser perquè tornam vells?  La cosa és que una previsió metereològica donant un poc de pluja i fred va bastar perquè, llevat dels que tenien motius més que justificats, qualquns optassin per declinar l’oferta d’en Pere de fer una sortideta a prop de casa per si la cosa es posava lletja. Tanta sort que els del Raiguer , Raúl, Antón i Gerard, es van portar i s’afegiren als tres que sortírem de Palma, Pere, Fran i un servidor.


Partírem cap a son Espanyol i pel camí de can Mallol arribarem al Muntant. Després, via Sarrià, on en Pere li improvisà una glosa al pastor desdentat, arribam acalorats  a son Malferit on trobàrem les ovelles desdejunant. 


 Pel camí de s’Ermita arribam a Esporles on contactàrem amb els tres raiguerencs per trobar-nos a camí. Férem Pescadors i pels camins de Claret arribàrem al mirador d’en Toni. Baixant ses Pilotes ens trobàrem amb els camarades Raúl, Gerard i Antón. 


Després del bon berenar a can Molines de dalt, i amb un poc de pluja i calabruix, ens dirigírem cap l’espectacular enclavament de Pastoritx, previ pas pel pestós caminet ple de pins caiguts i que ningú s’anima a llevar. Finalment  pel torrent arribàrem a Raixa on en Fran i Torné  s’en anàren cap a casa i la resta va continuar cap a Bunyola per allargar un poc més. Objectiu cumplit que és que la maquinària sectària no s'aturi.

No hay comentarios: